Website van Eke van Batenburg

hier

Seks

Hieronder ziet u alleen kleine afdrukjes, zogenaamde thumbs.
Als u op een daarvan klikt krijgt u die rechtsboven in een grotere versie te zien.
Door over die grote foto te "vegen" (kan ook met de muis!) komt de vorige of de volgende thumb vergroot in beeld.

En als u ontspannen in uw stoel achterover wilt leunen kunt u het rennende mannetje boven die grote foto klikken waarna alle foto's in een rustig tempo voorbij komen.
Met de "+" en de "-" kunt u het tempo desgewenst opvoeren of vertragen.

In de zomer van 2010 heb ik me gericht op de bloemen in de volkstuin van Eefje. Daarbij keek ik niet zozeer náár de bloemen, maar meer ín de bloemen, naar de stampers en meeldraden (en soms ook het ontbreken daarvan). Het zijn macro opnamen die wat minder weergeven wat je vanuit het oogpunt van een mens ziet, maar meer wat je ziet als aanvliegende bij. De titel van deze expositie is dan ook een knipoog naar de "bloemetjes en de bijtjes".

De laatste twee foto's zijn komposities.
De allerlaatste is een collage van Hydrangia bloemen gemaakt met Xnview (www.xnview.com).
De voorlaatste is een mozaiek, ook van Hydrangia's, die gemaakt is met AndreaMozaiek (www.andreaplanet.com). Op het computer-scherm komt dat niet zo mooi uit omdat de resolutie veel te laag is, maar op de expositie (met een forse afdruk) komt dat beter tot zijn recht.

De bovenste elf van deze foto's exposeer ik vanaf 10 januari 2011 op de 2e verdieping van het Rijnlands ziekenhuis te Leiderdorp.
Daaronder staan nog een aantal foto's die oorspronkelijk wel waren uitgezocht, maar die uiteindelijk voor deze tentoonstelling af zijn gevallen.

 

...

herfst

mozaiek

©